Lifestyle

Videó: verekedés tört ki az utasok között, ököllel ütöttek többen egy embert a repülőn


Videón, ahogy égő kisteherautóból mentenek ki egy sofőrt civilek az M5-ösön

Egy hatalmas táblát kellett elhajlítaniuk, hogy ki a sofőr ki tudjon mászni a lángoló autóból.Az RC Pannonhalma 2020 tagjai mentettek ki egy sofőrt a lángoló autójából az M5-ösön – írja a Győr+.

Az esetről videó is készült.

A felvételen azt látni, ahogy több férfi az út melletti táblát elhajlítva próbál kimenteni egy embert egy oldalára fordult kisteherautóból, ami alól lángok csapnak fel.

A civileknek végül sikerül elhajlítani a hatalmas tábla szélét, így a sofőr ki tudott mászni az autóból, majd az egyik mentésben részt vevő férfi egy porral oltó készülékkel próbálja megfékezni a lángokat.

Az RC Pannonhalma 2020 egyik tagja, Tálos Gergő a portálnak elmondta, hogy tizenegyen indultak el Székelyudvarhelyre, hogy Böjte Csabával találkozzanak, amikor észrevették a balesetet.

hirdetés

“Az M5-ös autópályán haladtunk, amikor Kecskemét és Szeged között észrevettünk egy balesetet: egy autószállító tréler rajta 4 személyautóval felborult. Mi értünk oda elsőként és tudtuk, hogy cselekednünk kell!”

– fogalmazott Gergő, aki hozzátette: sok mindent próbáltak, hiszen a román sofőr a fülkébe szorult, az idő pedig ellenük dolgozott.

“Az ablakot is próbáltuk betörni, de semmi nem sikerült, így egyértelmű volt, hogy a közlekedési táblát kell annyira elhajlítani, hogy kinyithassuk az ajtót. Felmásztunk a roncsra, de lentről is segítettek. Végül sikerült annyira elnyomnunk a táblát, hogy a sofőr ki tudott bújni megnyílt résen. Utána többen próbáltak oltani is, de az már nem sikerült, a tréler teljesen kiégett”

– meséli a férfi.

Gergő azt is elmondta, hogy a sofőr nem beszélt magyarul, ezért angolul kommunikáltak vele. Gegrő arra következtetett, hogy a férfi elaludhatott a volánnál, sokkos állapotban volt a baleset után.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close