Lifestyle

Velvet – Randi – Fejvesztve menekülnek a férfiak a nőtől, akinek két méhe és két hüvelye vanNincs valami nagy szerencséje a szerelemben annak az arizonai nőnek, akinek egy ritka rendellenesség miatt két méhe és két hüvelye van. A 37 éves Leanne Bell azt mondja, amikor a randikon fény derül arra, hogy az ún. uterus didelphys betegséggel született – ami miatt kétszer menstruál egy hónapban, a görcsök is duplán kínozzák, és egyszerre akár két gyerekkel is várandós lehet, két külön férfitől –, a férfiak rendre kiábrándulnak belőle.

Bell, aki a TikTok-oldalán gyakran oszt meg videókat állapotáról, nyolc hónapja próbálkozik online társkereséssel, ám egyelőre nem találta meg a megfelelő partnert.

Az állapotom sokakat elijeszt. Azt találtam ki, hogy egyből megosztom a randipartnereimmel, hogy két méhem van. Nem azonnal, persze, de az első találkozás előtt mindenképpen, hogy ne érezhesse azt, hogy csak az idejét pazarolja velem. De még így is van, aki teljesen kiakad, ha megtudja. Újra és újra rájövök, hogy ezért nem mindenki van oda

– magyarázta Bell, hozzátéve, csak félve árulja el a férfiaknak, akikkel a társkeresőn beszélget, hogy milyen néven található meg az Instagramon. Ez azért van, mert nem szeretné, ha kiszemeltjei a közösségi platformról értesülnének arról, hogy egy rendelleneséggel született.

Néha nagyon szégyellem a dolgot. Számomra fontos, hogy egészséges legyen a szexuális életem, szóval ha valakivel randizom, muszáj őszintének lennem

– mondta korábban Bell. 

A 37 éves arizonai nő azt is elárulta, exei hogyan álltak hozzá:

(Daily Mail , 24.hu)

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close