Lifestyle

Újabb hírességek búcsúznak Berki Krisztiántól: „Teljesen mást mutatott a médiában, mint amilyen valójában volt”


Mások mellett Vajna Tímea, Bódi Csabi és Peter Šrámek is megemlékezett a pénteken elhunyt Berki Krisztiánról.


hirdetés

Berki Krisztián halála megrázta családját, barátait, ismerőseit is. Sok híresség is a közösségi oldalán emlékezett meg róla.

Mi is megírtuk, hogy mit gondolt volt barátjáról Hajdú Péter, hogy vélekedett róla Puzsér Róbert, vagy mit árult el Rubint Rékának. Még névrokona, a világhírű tornász Berki Krisztián is megható sorokat írt róla.

A búcsúzkodó posztok, nyilatkozatok azóta is sorra érkeznek. Többek között Vajna Tímea is írt pár sort:

“Nem ismertem Krisztiánt, csak egy interjú erejéig, a Miss Universe kapcsán. Annyira sajnálom, hogy ilyen fiatalon elment”

– állt a posztjában.

Bódi Csabi is a közösségi oldalán búcsúzott:

hirdetés

“Nincsenek szavak. Nyugodj békében. Őszinte részvétünk a családjának. Mindig tisztelettudó és alázatos volt a Bódi családdal szemben. Hatalmas fájdalmat hagyott maga után”.

“Úristen! Nem találok szavakat” – írta a közösségi oldalán Peter Šrámek. Az énekes a Borsnak elmondta:

“Nem találok szavakat. Sírtam, mikor értesültem arról, mi történt. Rengeteget beszélgettünk magánéleti dolgokról, miután kikapcsoltak a kamerák. Rendes ember volt. Teljesen mást mutatott a médiában, mint amilyen valójában volt.

Egészséges volt, bár ha forgattunk, többször lement a vérnyomása, és valami gond volt a cukrával is. De nem úgy nézett ki, mint akinek baja lenne. Először azt hittem, álhír, hogy meghalt. Teljesen össze vagyok zavarodva”.

Egy sportoló társa is mesélt Berkihez fűződő viszonyáról. Dietz Gusztáv, a lila öves brazil Jiu-Jitsu MMA harcos a Borsnak arról beszélt arról, hogy

“Meglepett, hogy egészen más ember a valóságban, mint amilyennek gondoltam. Kiderült, hogy két arca van, az egyik a kameráknak szól, a másik egy egészen más, sokkal szimpatikusabb volt, mint amit a nagyközönség láthatott. Egy sokszor érzelmetlen, de gondolkodó ember volt, de sok dologgal nem tudtam azonosulni az ő értékrendjében. Ennek ellenére úgy jöttünk el a műsorból, hogy sokkal jobb viszonyban voltunk, mint amikor odamentünk”.

Azt is elárulta, hogy tanúja volt annak, mikor Berki egyszer rosszul lett: “Kötélhúzó verseny volt, aminek a végére nagyon rosszul lett. Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyj harminc kilót, mert ebből baj lesz. Sajnos baj is lett. Nagyon sajnálom, ami történt vele, és a családjával is mélységesen együttérzek”.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close