Entertainment

Tragédiával végződött a kísérlet: Két hét alatt öt műtéten esett át a 12 éves kisfiúEgy észak-karolinai fiú a kórházban lábadozik, miután június 23-án másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, amikor tudományos kísérlete otthon felrobbant. Az izopropil-alkoholt begyújtotta a Bunsen-égő, emiatt következett be a hatalmas robbanás.

A 12 éves Barrett McKim testének több mint felén szenvedett égési sérüléseket. A robbanás az édesanyját, Caroline-t is megsebesítette, aki vizet spriccelt Barrettre, amíg a mentőszolgálat megérkezett highlandsi otthonukhoz.

– Barrett szereti a tudományt, és sok kísérletet végzett. Ismert az óvatosságáról, ezt a védőszemüvege is bizonyítja, amit a kísérlet közben viselt – írta a fiú nagybátyja, Stephen Schlautman a GoFundMe oldalán, ahol eddig több mint 123 000 dollár (kb. 50 millió forint) gyűlt össze az orvosi költségekre.

– Hiába próbálták levenni róla az égős pólót. A nyakán, a felsőtestén, a karján, a kezén és a combján másod- és harmadfokú égési sérülések keletkeztek. Édesanyja, Caroline mindkét kezén szörnyű égési sérüléseket szenvedett, de sikerült megmenteni Barrett életét. Caroline, bár még nem hiszi el, egy hős. Azt hiszem nagyrészt ő az oka annak, hogy Barrett életben van – mondta az apuka, Kyle, aki hősnek tartja feleségét. 

Barrett múlt hét pénteken esett át az ötödik műtéten, Caroline pedig a másodikon. Sajnos az édesanyja prognózisa sem túl kecsegtető. Hetekig, ha nem hónapokig lesz fiával együtt kórházban.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.