Lifestyle

Tóth Gabi kislányával közös meghitt, ölelkezős képet osztott meg Instagramon[sz]Címkép: tothgabi/Instagram[sz]

Tóth Gabi 2019 decemberében lett édesanya, amikor világra hozta első gyermekét. A kislányt nem sokkal később meg is mutatta a nyilvánosságnak, januárban a Story magazinban is megjelent számos fotó a kis Hannarózáról. Az újdonsült édesanya akkor nagyon sokat posztolt a babájáról és az anyaságról Instagram-oldalán, ahogy férje, Krausz Gábor is rendszeresen büszkélkedett a képmegosztó oldalon a kislányával. A pár azonban később úgy döntött, hogy nem tesznek közzé több képet a gyerekükről, hogy ezzel is óvják őt. Végül aztán úgy tűnik, az arany középutat választották, mert azóta is olykor-olykor posztolnak fotót Hannarózáról, de általában hátulról fotózzák őt, vagy úgy, hogy az arca ne látszódjon.

Az énekesnő most is megosztott két olyan képet Instagram-oldalán, amin kislánya szerepel.

Badacsonyban készült róluk egy olyan fotó, amin Gabi mosolyogva, csukott szemmel öleli át a karjában ülő, a nyakát átölelő Hannarózát, akinek arcát részben édesanyja, részben a sapkája takarja el.

„Tanúhegyek átölelnek bennünket!” – írta hozzá az énekesnő.

A másik képen egyedül a kislánya látható, aki a partról nézi a Balaton kék vizét. A posztban Tóth Gabi megköszönte követőinek, hogy kísérik őt „ezen a rögös úton, amit úgy hívnak, anyává válás”.

„Volt ebben a két évben rengeteg öröm, akadtak könnyek, voltak közös félelmek, talán viták, de ami számomra a legfontosabb: rengeteg elfogadás, támogatás és szeretet”

– írta.

[kapcsolodo]toth-gabi-a-fidesz-gyozelmerol-meg-volt-irva[kapcsolodo]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.