Entertainment

Szívroham végzett a férfivel, aki épp élettársa holttestét próbálta elásniElég hamar utolérte a sorsa azt a gyilkost, aki megfojtotta élettársát. A rendőröket a szomszédok hívták ki, mert arra lettek figyelmesek, hogy a 60 éves Joseph McKinnon mozdulatlanul fekszik a kertjében. A mentősök megpróbálták őt újraéleszteni, ám nem jártak sikerrel és a férfit végül halottnak nyilvánították.

Ezután próbálták felkeresni a férfi legközelebbi hozzátartóját, aki az élettársa, a 65 éves Patricia Dent volt. A nőt egy félig betemetett gödörben, egy szemeteszsákban találták meg. A rendőrök a tanúvallomások alapján arra gyanakodnak, hogy Joseph fojtotta meg a nőt.

Feltételezéseink szerint McKinnon megfojtotta, aztán szemeteszsákokba csomagolta Dentet, és kivonszolta az élettelen testét, hogy az általa ásott gödörbe dobja. De amikor már félig eltemette a barátnőjét, félretette az ásót, és megpróbált elsétálni, mielőtt összeesett a földön. Ott szenvedett halálos szívrohamot, néhány méterre attól a helytől, ahová a nő holttestét temette írta közleményében a megyei seriff és a halottkém.

A nő ikertestvére, Pamela sokkot kapott a történtektől. – Ez egy rémálom, amiből fel akarok ébredni, de sajnos tudom, hogy nem az. Ez a valóság. Az életem egy része elment, ezzel együtt kell élnem fogalmazott a testvér.

(LadBible)

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.