Lifestyle

Szexmunkára cserélte az irodát – más nők folyton azzal keresik, hogy ők is ezt akarják csinálni


22 év házasság után megcsalta a férje – kidobta, majd lefeküdt 8 pasival

Könyvet is írt a kalandjairól, és fontosnak tartja, hogy minden nő tudjon a szex szívgyógyító erejéről.A 47 éves Laura Friedman Williams 22 évig élt együtt a volt férjével és a három közös gyerekükkel, azt tervezte, hogy együtt öregszenek meg – írja a Daily Star. Aztán kiderült, hogy a férjének viszonya van, ekkor kidobta otthonról, és úgy döntött randizni kezd, ilyesmit ugyanis nem nagyon csinált még soha.

Letöltötte a Tindert, vakrandikra járt, és felfedezte a személyisége egy részét, ami évekig rejtve maradt.

Az elmondása szerint igazi szabadságérzés fogta el, ugyanis azt csinált a férfiakkal, amit akart. „Ha úgy akarta, két pasival feküdtem le ugyanazon a napon. Ha randizni akarsz a nap közepén, megteheted. Senki nem ítélhet el, csak te magadat, és ha te oké vagy vele, akkor mindenki más elmehet a fenébe” – magyarázta. Hozzátette azt is, hogy

ez a mentalitás vezérelte akkor is, amikor a válása után lefeküdt 8 férfival.

Minderről az Available című könyvében is írt, amiből az is kiderült, hogy a randijainál azért erősen figyelembe vette a három gyerekét is. A könyvben szó van arról is, hogy a szex remekül meg tudja gyógyítani az összetört szívet.

Williams jelenleg egyébként kapcsolatban él, de nem szeretné ezt így felcímkézni, ugyanis tetszik neki a szingli élet nyitottsága.

hirdetésSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close