Lifestyle

Saját testőrét élesztette újra egy dubaji vállalkozó Magyarországon, miután a férfi összeesett a tárgyaláson[sz]Címkép (illusztráció): Ben Rosett/Unsplash[sz]

Megmentette testőre életét egy milliomos dubaji üzletember Magyarországon – számolt be róla az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

A bejegyzés szerint a vállalkozó még múlt héten érkezett testőre kíséretében érkezett Magyarországra egy megbeszélés miatt. Az üzleti találkozó azonban félbeszakadt, amikor a 45 év körüli, kiváló fizikumú őrző-védő, minden előzetes panasz nélkül összeesett.

Az üzletember azonnal megvizsgálta az akkor nem lélegző testőrét, és megkezdte az újraélesztését.

Eközben az üzletfelek értesítették a mentőket, akik perceken belül helyszínre értek és emelt szinten küzdöttek tovább a férfi életéért. Az ellátás csaknem egy órán keresztül zajlott a helyszínen, de az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. A testőrt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

A posztban azt is írták, hogy a milliomos üzletember hétfőn az Országos Mentőszolgálat főigazgatójának küldött emailben mondott köszönetet a magyar életmentőknek.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.