Entertainment

Rózsa György: Még 100 évig udvarolhatok a pesti nőknek


Rózsa Györgynek tavaly nyáron volt egy balesete, amikor is combnyaktörést szenvedett. Hathetes rehabilitáció, három hónapos otthonlábadozás, valamint gyógytornák után végül ismét 100 százalékosnak érzi magát a tévés legenda.

Amikor már azt hittem, hogy esélyes vagyok az olimpiai 100-as futódöntőre, Merkely professzor úr – látva a leleteimet – inkább egy szívműtétet javasolt. Megígérte, hogy nem fog fájni, és az új szívbillentyűmmel még úgy 100 évig udvarolhatok a pesti nőknek. Ily kecsegtető ajánlatnak nem tudtam ellenállni, irány a városmajori szívklinika műtője. Azóta újra hevesebben dobog a szívem, ha egy csinos hölgyet látok – nevetett Rózsa György, aki most már, hogy teljesen egészséges, ismét hódolhat kedvenc hobbijának, a túrázásnak. Baráti társaságával Európa több országát is felfedezték, most júniusban ismét útra kelnek, hogy újabb tájakat hódítsanak meg.

Újra hódolhat kedvenc hobbijainak a legendás tévés Fotó: Kozma János

Még júniusban útra kelünk azzal a baráti társasággal, akikkel már bebarangoltuk Skóciát, Spanyolországot, Itáliát, Ausztriát, Csehországot és Németországot. Most Elzász az úti cél – Strasbourg, Colmar és a környék festői kisvárosai. No, meg az elzászi borok útja! Bár – ahogy Gálvölgyi mondta: “…a Gyuri csak igyon vizet!” – mesélte izgatottan a Kapcsoltam egykori műsorvezetője.

Unokázik, könyvet ír, és az udvarlás sem maradhat el Fotó: Schumy Csaba

A túrázás mellett lányával, Csillával és unokájával, Ádámmal is igyekszik minél több időt együtt tölteni, akikre méltán lehet büszke.

– A barátaim, ismerőseim szerint valóban sok időt töltök Csilla lányommal és egyszem Ádám unokámmal. Dehát mi az a “sok”? Legszívesebben mindig velük lennék. Na, jó, mondjuk naponta csak 23 órát! Meg ha már úgyis ott vagyok, maradhatok még egyet! Cseppet sem vagyok elfogult, de hát a tények makacs dolgok: kevés ilyen szép, okos, kedves, tehetséges gyereket ismerek, mint ők ketten – mesélte büszkén és elárulta: már készülőben van új könyve is. – Örömömre az előző könyvem, a NEM KAPCSOLTAM szép sikert aratott. Így hát belefogtam egy újabb “remekmű” írásába – a címe: TV! TV! Egy álom bűvöletében. Egy 10 éves kisfiú elhatározza, hogy ő bizony belekerül abba a csodadobozba. Hogyan kezd hozzá, mi mindent meg nem tesz, hogy gyerekkori álma valóra váljon. Vajon tényleg az “Ígéret Földje” várja-e, amikor 15 év után belép a Magyar Televízió kapuján? Titkok, kalandok, ármány és siker, véletlenek és harc. Remélem, a karácsonyfák alatt már ott lesz a szórakoztatónak szánt ironikus és önironikus könyv – mesélt idei terveiről a legendás tévés.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.