Lifestyle

Pozitív Gondolkodás-teszt | Hír.ma


Mit árul el a gondolkodásodról az általad választott kép?

Ha szeretnéd tudni, hogy mennyire gondolkodsz pozitívan, akkor vess egy pillantást az alábbi képekre, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést, amely megragadta a tekintetedet!

1. Korona: A hatalom, az erő, a birtoklás és a biztonságérzet jelképe a korona. Ha az első képet választottad, akkor rólad elmondható, hogy olyan ember vagy, aki mindent megold a saját erejéből, játék és versenyhelyzetben pedig remekül titkolod a félelmedet, gyengeségeidet.

A korona azonban nem jelenti azt, hogy gőgös vagy arrogáns személy vagy, ugyanis valójában az erőt és a bátorságot szimbolizálja. Ahogy minden vezető, úgy te is sokszor felismered és a saját hasznodra fordítod mások tehetségét, képességeit.

Te képes vagy a pozitív gondolkodásra, tisztában vagy a saját képességeiddel és jól tudod, hogy azokból hogyan húzhatsz hasznot. Arra azért figyelj, hogy ne adj magadból túl sokat másoknak! Ez azért fontos, mert olykor az igazán magabiztos emberek hajlamosak túl sok energiát adni, amiért cserébe nem kapnak semmit. Az, hogy másoknak segítesz, ne jelentse azt, hogy helyettük intézed el minden feladatukat!

2. Pitypang: A természet újjászületését és csodás regenerálódását jelképezi a pitypang, ami rólad azt árulja el, hogy örök álmodozó vagy, akinek a pozitív gondolkodás mellett nem ártan erősítenie a racionális gondolatait is.

Az általad választott kép alapján szükséged van az idilli fantáziálásra, valamint érzékeny és törékeny gondolatvilággal rendelkezel, ám mivel ennyire érzékeny lélekkel megáldott személy vagy, ezért könnyen a szívedre vehetsz mindent és sokszor megégetheted magad.

Ugyanakkor a pozitív gondolkodásod nem jelenti azt, hogy elérhetetlen, vagy irreális célokat kergetsz, ugyanis ennek az ellenkezője jellemző rád, hogy elérhető célokat és motivációkat keresel. Sokszor az érzékenyebb lelkű, álmodozó emberek a racionális céloknak hála találnak rá a boldog élethez vezető útra.

3. Pénz: A pénzérme becsvágyó személyre utal, aki számára sokat jelent a tulajdon és a jólét. Ha a harmadik kép fogott meg, akkor rólad elmondható, hogy szükséged van az anyagi biztonságra, a vagyonod növelésére, mert téged ez nyugtat meg.

Az általad választott kép alapján a túlzott racionalitás, vagy irracionalitás, akadályozza, vagy kizárja a pozitív gondolkodást a sok kockázati tényező miatt, amivel együtt a személy kizárja magát a társasági életből, ezért neked oda kell figyelned arra, hogy ne légy munkamániás!

A saját érdekedben érdemes lenne feltenned magadnak a kérdést, hogy mik az álmaid. A választásod alapján elég valószínű, hogy a munkád rabja vagy, és óriási anyagi, fizikális és mentális áldozatokat hozol, ám ettől még neked is szükséged van vágyakra!

A pozitív gondolkodás képessé tehet arra, hogy elválaszd az érzelmi életedet az anyagitól, és megtanulhatod, hogy hogyan legyen időd és energiád mindkettőre.

4. Kulcs: A felfedezés, az új célok kitűzésének és sikerek elérésének vágyát jelképezi a kulcs, ami azt is jelenti, hogy annak kezében, aki forgatja, ez egy „fegyver”, amivel képes valóra váltani az álmait.

Ez alapján, ha a kulcsot választottad, akkor benned megvan az az erő, amely által képes vagy lebontani a falakat az ész és a szív, avagy képletesen az érzelmek, erejével. Neked belül kell keresned a pozitív gondolkodást, méghozzá úgy, hogy rá kell jönnöd, hogy mi a belső motivációid, és fel kell fedezned a saját erődet, illetve képességeidet.

Ne feledd, hogy olykor nincs szükség külső eszközökre, mert elég a szív és a belső erő a cél eléréséhez. Néha elég, ha csak jobban hiszel magadban és engeded magadnak, hogy pozitívan gondolkodj.

5. Hit: A bizalmat, a hűséget és az erkölcsöt szimbolizálja a hit. Ha úgy döntöttél, hogy az ötödik képet választod, akkor ez alapján elmondható rólad, hogy tele vagy reménnyel, magabiztossággal, valamint képes vagy a feltétel és félelem nélküli szeretetre.

A hitről tudni kell, hogy minden ember együttes ereje, ahogy a szenvedély és a szeretet. Légy azonban óvatos, nehogy túl sokat várj el másoktól, mert nem az ő dolguk szeretet, reményt és célt adni neked, ugyanis ők a szeretet, a remény és a célok kivetülése! Ha ezt elfelejted, akkor azzal azt kockáztatod, hogy megszűnnek a pozitív érzések.

6. Torony: A stabilitást jelképezi a torony, ám ez nem jelenti azt, hogy azért választottad ezt a képet, mert erős és stabil vagy, ugyanis sokkal valószínűbb, hogy biztonságot kereső ember vagy, akinek szüksége van egy királyra/királynőre, aki irányítja az életben.

A pozitív gondolkodás abban segíthet, hogy ne csak meghatározd a vágyaidat, a személyes céljaidat, hanem el is érd azokat. Ugyanakkor figyelj oda arra, hogy ne kápráztasson el túlságosan mások ereje, ugyanis elég, ha csak elismered a tehetségüket és ellesel tőlük pár praktikát, amit aztán a saját sikered érdekében bevethetsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.