Lifestyle

Nyári napforduló üzenete – gyújtsd meg magadban a fényt, így nem kell félned ha kint besötétedik


Elérkezett a Nap és vele együtt a fény is a legmagasabb pontjához, innentől egyre inkább veszíteni fog erejéből, ezért egyre inkább a saját fényünkre számíthatunk majd. 

A Nyári napfordulóval egyúttal beléptünk a nyárba is hivatalosan. Furcsa ellentmondás ez, hiszen a mai napon lesz a leghosszabb a nappal és a legrövidebb az éjjel. A legmagasabb pontját érte el a nap az égen és egyúttal a spirituális értelemben vett fénynek az ereje is. Módunkban állt eddig sütkérezni benne és magunka szívni, a következő időszakban pedig megmutathatjuk, hogy pontosan mennyit is sikerült elraktároznunk magunkban, különböző próbatételek során. A Napforduló éjjelén régen tüzet, fáklyákat és gyertyákat gyújtottak, hogy szimbolikusan ezzel is kifejezzék az emberek, hogy a sötét ellenére is tovább ragyog a fény. 

Érdemes a mai napot azzal tölteni – és természetesen a következőket is – hogy minél több fényt, energiát és erőt gyűjtsünk magunkba. Gondolkozzunk el rajta, hogy mi az, amit érdemes magunk mögött hagyni és mi az, amit most már elszeretnénk kezdeni. A nyári tüzes energiák támogatnak minket abban, hogy megnyissunk egy új fejezetet az életünkben és lehetőségünk nyílik arra is, hogy az első sorokat mi kezdjük el megírni. Őrizzük belső lángunkat, tápláljuk és gondozzuk, hogy a legsötétebb pillanatokban is legyen mire támaszkodnunk. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.