Entertainment

Nagy a baj? Tyson Fury száguldozott, és óriásit bukott


A kesztyűit végleg sutba dobó brit bunyós, Tyson Fury napi 10 ezer fontért (4,5 millió Ft) bérelt egy török gyártmányú. 41,8 méter hosszú, hétkabinos, hétfőnyi személyzettel közlekedő szuperjachtot, és oda meghívta az édesapját, Johnt, továbbá néhány kedves ismerősét. A fénypontot az jelentette, amikor Fury a jet-skire, maga mögé ültette a hetedik gyermeküket váró feleségét, Parist, és tett vele néhány kört. Már maga ez is meglepő volt, mert az áldott állapotban lévő szőke hölgy bármikor leeshetett volna a gyors vízi járműről. Az exbunyós aztán biztonságosan a jacht fedélzetére szállította a nejét, majd egyedül kezdett el száguldozni a tengerben.

EXCLUSIVE: Tyson Fury Seen With His Family On A Yacht In Cannes, France
Fotó: Profimedia

Bukott is egy óriásit, de ez utóbbit úgy magyarázta: direkt cselekedett így, mert azt akarta, hogy a vendégei lássák, micsoda menő pali, tud segíteni magán.

A Fury-társaság kiadós pezsgő-partikon vesz részt, miközben különleges gyümölcsöket fogyaszt a 21 km/órás sebességgel haladó jachton. Amúgy a brit öklöző tartja magát ahhoz a fogadalmához, hogy az életben a szorító környékére se megy, csak élvezni akarja az életet.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.