Entertainment

Most közölték a hírt: belehalt egy rutinműtétbe a szépségkirálynőEgy brazil szépségkirálynő 27 évesen hunyt el, miután agyvérzést és szívrohamot kapott egy rutin mandulaeltávolítás után. Gleycy Correia – akit 2018-ban Miss Brazíliának választottak – több mint két hónappal az egyszerű beavatkozás után hétfőn hunyt el a brazil Macaé városának egyik kórházában. Holttestét a helyi orvosszakértőhöz küldték boncolásra.

“Eltávolították a manduláját, és öt otthon töltött nap után vérezni kezdett” – mondta Correia családjának papja, Lidiane Alves Oliveira a Mirrornak. „Elment a helyi kórházba,  az Unimedbe, és április 4-én leállt a szíve” – folytatta. „Azóta kómában volt, neurológiai aktivitás nélkül, ma pedig elhunyt” – jelentette ki.

A szépségkirálynő szülei úgy vélik, hogy orvosi műhiba történt a rutin mandulaeltávolítás során.

Correia több mint 52 000 követővel büszkélkedhetett az Instagramon , fiókját a családja vette át, miután kómába esett.

A barna szépség szegénységbe született Brazíliában, és közösségi oldalain beszélt szerény gyerekkoráról – írta a Sun.

„Tényleg nem aranybölcsőben születtem, nagyon szegény családból származom, de nagyon büszke vagyok rá, nagyon büszke” – írta az egyik bejegyzés alatt.

Correia 8 évesen kezdett dolgozni, és manikűrösként kapott állást egy környékbeli szépségszalonban. Tinédzserként kezdett részt venni a helyi szépségversenyeken, majd végül 23 évesen a Miss United Continents Brazil címmel koronázták meg.

A verseny megnyerése után modellként és kozmetikusként dolgozott, aki sminktetoválásokra specializálódott. Munkáinak nagy részét az Instagram-oldalán tette közzé.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.