Entertainment

Mi történhetett? Rendőrautóba ültették Pásztor Erzsit!A budapesti rendőrök folytatták pofátlan(tan)ítási videosorozatukat, de ezúttal nem csak a szabálytalankodó autósokat mutatták be, hanem Pásztor Erzsit is beültették a civilnek álcázott kamerás rendőrautóba.

„Janka nénivel szegődtünk a szabálytalan közlekedők nyomába. Korábban nagyon szerettétek Pásztor Erzsivel készített videónkat, ezért a Közlekedési Kultúra Napján felajánlottuk Neki, hogy beülhet hozzánk egy Pofátlan(tan)ító rendőrautóba. A színművésznő az akcióban természetesen végig kommentálta az eseményeket, és ahogyan Tőle már megszokhattuk, nem finomkodott, amikor véleményezni kellett mindennapjaink közlekedési kultúráját.” – írta a BRFK a videóhoz.

A felvételen látható, hogy több félreállításra és bírságolásra is sor kerül, melyeket Pásztor Erzsi közvetlen közelről követhetett végig, amiket mondott, azt pedig nem tennék az ablakba a szabálytalankodók. Ugyanakkor mindenkit arra kért, figyeljen jobban az utakon.

„Tudom, hogy nem mindig lehetséges, de próbáljunk vigyázni egymásra, hiszen olyan borzasztó mennyiségű balesetet láthatunk, hallhatunk naponta. Rengetegen közlekedünk, próbáljunk meg vigyázni egymásra, nagyon szépen kérek mindenkit” – mondta a Szomszédok Janka nénije.

A videót a BRFK Facebook oldalán teljes egészében meg lehet nézni.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close