Entertainment

“Megőrültem” – Vallomást tett egy orosz katona, aki könyörgő ukrán civileket gyilkoltAz Ukrajna Biztonsági Szolgálat szerint az orosz csapatok által Ukrajnában elkövetett atrocitások megváltoztatták a katonák lelkivilágát. Ezt abból szűrték le, hogy lehallgattak egy hívást egy orosz katona és felesége között. A feleség nagyon megijedt attól, amit a részeg katona mesélt neki. A katona elmesélte, hogy alázta meg az ukrán civileket, hogyan végezte ki őket, hogyan lőtte fejbe őket még akkor is, ha könyörögtek az életükért. A feleség aggodalmasan megkérdezte a férjét, hogyan tudnának ezek után együtt élni, ám a katonát hidegen hagyták felesége szavai. Azzal érvelt, hogy ez őt már nem érdekli, mivel “el tudok kapni egy embert és fejbe lőni egy Kalasnyikovval”.

Majd bevallja a feleségének, hogy elkorcsosult a személyisége, “teljesen megőrjítette” a háború. 

“Nastia, teljesen megőrültem. Ha civileket láttam, akkor bedobtam őket a lövészárokba. Fejbe lőttem őket. Hiába sírtak és könyörögtek, én fejbe lőttem őket. Már nem az vagyok, aki veled voltam. Egy más ember tér haza.”

Az Ukrajna Biztonsági Szolgálat közleményében kifejtette, hogy ha ez a katona nem hal meg a harcmezőn, akkor mindenképp bíróság előtt fog felelni a tetteiért. A személyes adatait megszerezték, nem állhat semmi a felelősségre vonás útjában.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close