Lifestyle

Megelőzi a Nap a Bika jegyében vándorló Uránuszt – emlékszel még a jövőbeli céljaidra?


Megelőzte a Nap az Uránuszt a Bika jegyében és emlékeztet minket arra, hogy jövőbeli céljainkért tett törekvéseink, nem hiába valók. 

Emlékszel még a jövőbeli céljaidra? Ezt kérdezi tőled a Nap, miközben szélsebesen megelőzi az Uránuszt a Bika jegyében. A hírhedt lázadó, újító, futurisztikus, káoszt szító, gyökeres változásokat hozó Uránusz, nem régen még együtt állt a nappal, így együttesen megvilágították mik is azok a területek, ahol komoly változásokra van szükségünk az életünkben, ez értendő személyesen és globálisan, társadalmi értelemben is. Az Uránusz gyakran káoszt teremt, a feje tetejére állít mindent, azonban sosem ok nélkül. Célja az azonnali és gyökeres változás. Olyan helyzeteknek vet véget, amik már tarthatatlanok. Elmossa a múltat és a korlátokat, hogy lehessen jövő. A Nap, a személyünket, egónkat, szellemünket és személyes életünket jeleníti meg, valamint az önérvényesítésünket. 

Kettejük erejével, együttesen ösztönöznek minket arra, hogy végre cselekvővé váljunk. Hogy kirobbanó erővel magunk mögött hagyjuk a passzivitást és aktivizáljuk magunkat. Emlékeztetnek rá, hogy a változás sokszor csupán azért késlekedik, mert mi magunk nem teszünk érte semmit sem. Azt érezhetjük, hogy elegünk van, nem bírjuk már tovább abban a helyzetben, amiben benne ülünk már oly rég. Nem akarunk már tovább várni, az asztalra csapunk és most azonnal szeretnénk látni eredményeket. Ez a türelmetlen és intenzív energia nagyon hatékony tud lenni, hogy álmainkból, ne csak meddő fantáziálgatások legyenek, hanem tervek és idővel valóság. Jövőnkért tett törekvéseink nem hiábavalók, beléfektetett energiánk megtérül, ám ehhez el kell indulni a tettek mezején. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close