Lifestyle

Kulcsár Edinának és Csutinak sikerült megegyeznie a százmilliós közös vagyonról


Januárban robbant a hír, hogy válik Kulcsár Edina Szabó András Csuti. Most Blikk írt arról, hogy információik szerint az egykori pár mindenben megegyezett, így a válóper már csak formaság lesz – szúrta ki a Sassy.hu.

A lapnak egy közeli ismerős azt mondta,

az egyezkedés az elején nem ment könnyen, mert “az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság”, és ilyenkor nehéz tárgyilagosnak maradni. Négy hónap után azonban mindkét fél belátta, hogy ideje hivatalosan, papíron is új életet kezdeni.

A gyerekekkel kapcsolatban szinte azonnal megegyeztek: Medoxot és Ninát továbbra is együtt nevelik majd.

A pár azonban nemrég épített fel egy közös családi házat, amelynek értéke a Blikk szerint 150 millió forint lehet. Emelett van egy jól működő közös cégük is, amely legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevételt termelt.

“Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik”

– mondta a lap megkeresésére szűkszavúan Csuti.

Kulcsár Edina új szerelmének, G.w.M-nek azonban nem megy ilyen könnyen a válás. A rapper és volt párja, Nagy Melanie nem tudták rendezni a nézeteltéréseiket. A Blikk szerint legfőképpen a két gyerek láthatása és az anyagi dolgok jelentenek problémát közöttük.

[kapcsolodo]/racz-jeno-valamiert-az-emberek-azt-gondoljak-hogy-gazdag-ember-vagyok-kozben-amugy-meg-nem/[kapcsolodo]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.