Entertainment

Kárpáti Rebeka szívszorító vallomása: „Nagyon Szeretlek”Kárpáti Rebeka és Sydney Van den Bosch-sal a több mint 10 éve legjobb barátnők. A modellek elszakíthatatlanok, ott voltak egymásnak, amikor az első szerelmet, munkát és csalódásokat élték meg.

Kedden látott napvilágot, hogy rendkívül nehéz időszakon van túl Sydney van den Bosch a TV2 Szerencsekerék című vetélkedőműsorának háziasszonya. Egészségügyi okokból mindkét mellét el kellett távolítani, csak így menthette meg az életét.  Erre reagált egy hosszú és érzelmes posztban Kárpáti Rebeka, aki nagyon büszke legjobb barátnőjére. 

„Sydneyről a külső szem szinte sosem mondja meg hogy valami baja van, mert szinte mindig ragyog, jókedvű, laza és erős. De ez nem mindig van így belül. Rengeteg mindent cipel a hátán és neki is megvannak a maga keresztjei. Csak sosem nyavajog. Az elmúlt évben rengeteg számomra elképesztően durva megpróbáltatás érte őt aminek én szerintem a negyedét sem bírnám ki… De ő csak csendben a háttérben csinálja azt amit kell és hoz meg olykor brutálisan kemény döntéseket, amit ha nem tett volna meg időben, lehet már nem lenne itt Velünk. Bár sosem akart volna ezzel “haknizni” nagyon örülök, hogy a @glamourhungary megkeresésére őszintén elmesélte a BRCA/mellrák történetét, amivel azt gondolom nagyon szép példát mutat, és rengeteg emberen segíthet. Szóval Büszke vagyok Rád.”

Tudod hogy mégha néha idegbe is rakjuk egymást, én mindig itt leszek neked, és aki bànt téged annak a torkát harapom. Nagyon Szeretlek – írta Rebeka, aki megosztotta a műtét előtt készült közös képet is. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.