Lifestyle

„Istenem” – A családja szeme láttára ugrott a halálba egy szikláról egy holland focista, a felesége le is videózta


A 31 éves férfi tragikus halálát a fia is végignézte. A holland turista holttestét a búvárok hozták a felszínre.


hirdetés

Tragédiába torkollott egy holland turista sziklaugrása Spanyolországban. A férfi elhatározta, hogy egy több mint 30 méter magas szikláról ugrik a tengerbe a Malgrats-szigeteken. A vakmerő mutatványt a 31 éves férfi felesége és fia az öbölben ringatózó, direkt erre a célra bérelt hajóból videózta végig.

A New York Post cikkében közölt felvételen jól látszik, ahogy a férfi elrugaszkodik az elképesztően magas peremről.

A családapa zuhanás közben kétségbeesetten kiabálni kezd, amikor rájön, hogy elszámolta magát, és nem fogja elkerülni a víz fölé lógó sziklákat. Ezután egy ijesztő reccsenés hallatszik, majd a férfi teste a vízben köt ki, miközben felesége felsikolt: „Istenem!”

A férfi holttestét a helyi hatóságok helikopter, mentőcsónak és búvárok segítségével találták meg a tengerben. Egyelőre nem tudni, hogy a rendőrség vizsgálja-e a holland férfi halálának körülményeit. A Mallorca közelében található szikláról ugrálás kifejezetten népszerű a turisták körében.

Közben a Majorca Daily Bulletin azt írja, hogy a szörnyethalt turista Mourad Lamrabatte, korábbi labdarúgó volt. A férfi a 2010-2011-es szezonban mutatkozott be a holland első osztályban. Törvényszéki szakértők szerint

a marokkói származású Lamrabatte halálát fulladás okozta, miután teste eszméletlenül merült a víz alá és süllyedt nagyjából 15 méteres mélységbe. A lap szerint a férfi feleségével és két gyerekével érkezett vakációra Spanyolországba.

Egykori klubja a Twitteren búcsúzott játékosától és fejete ki együttérzését a családtagoknak, barátoknak:

hirdetés
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close