Lifestyle

Ismerd meg a Rák Nap-, Holdjegyű és Aszcendensű embereket – érzelmesek, gondoskodóak és néha szeszélyesek


A Rák az egyik legérzelmesebb jegy a 12 zodiákus közül. Gondoskodnak, táplálnak, dédelgetnek és feltétel nélkül szeretnek.

A Nap belépett a Rák jegyébe, ami remek alkalom arra, hogy közelebbről megismerjük ennek a szeretetteljes jegynek a szülöttjeit. Természetesen minden ember más és egy adott személy személyiségét, viselkedését, kommunikációját és ízlését tovább árnyalja a saját személyes horoszkópjában a planéták egyedi jegybéli elhelyezkedése, ám a következő vonások erősen jellemzők arra, akik Rák napjeggyel, holdjeggyel, vagy aszcendenssel rendelkeznek. A Rák jegyűek tekintete erősen vizenyős, mely a mély érzelmeiket tükrözi vissza. Egy Rák, sosem tudja kizárni az érzelmeit. Nem tud csak úgy kötelékeket elvágni és képes milliószor megbocsátani, az az ember, aki még az ördögnek is adna egy pohár vizet. 

Magas érzelmiintelligenciájának és empátiájának köszönhetően, bárkit képes megérteni, ez teszi őt a legjobb anyuka, testvér, barát, vagy pár jelöltté. Szíve teljes szeretetével gondoskodik, táplál, mind érzelmi, mind fizikai értelemben is. Gyakran tekint vissza a múltba, ami kölcsönös számára egy nosztalgikus, melankolikus hangulatot. Noha folyton csak ad és szinte sosem kér, valójában neki is akkora szüksége lenne a szeretetre és törődésre, mint bárki másnak. Uralkodó bolygója a Hold, mely egy gyors mozgású égitestnek számít, emiatt a hangulata is nagyon változékony, csapongó lehet egy Rák jegyű embernek. Az egyik pillanatban még jó kedvű, a következőben már sír.

Mivel jellemzően magába fojt mindent, így előfordulhatnak kisebb kirohanások, kitörések, ám sosem agresszív módon. Mikor túl áradnak érzelmei és meg nem értettsége a tetőfokára hág, hajlamos lehet beleesni a mártírt szerep körébe is, ám ez nem állítja meg abban, hogy tovább gondoskodjon és törődjön. Még akkor sem, ha rátekintve egy mérgező kapcsolódásban él, ezért könnyen kihasználható és manipulálható tud lenni. A Rák mellé emiatt olyan társak az ideálisak, akik észre veszik azt, hogy mi az a határ, amin túl már nem érdemes engedni a Rákot, hiszen saját határaival nincsen tisztában, amitől időről időre kimerülhet. 

Noha számtalan dolgot tanulhatunk ettől a szeretetreméltó csillagjegytől, neki is el kell sajátítania néhány dolgot élete során. Elsősorban azt, hogy tanulja meg megfogalmazni saját igényeit, vágyait, szükségleteit és fejezze is ki azokat a környezete irányába, ne szorítsa őket hátra. Meg kell tanulnia elengedi a múltat is, ahelyett, hogy folyton visszajár oda, hiszen meglehet, hogy ott ragad és lemarad saját életéről. Végül azt a szeretetet, törődést és gondoskodást, amit mások felé nyújt, tanulja meg önmaga felé és tanúsítani. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.