Entertainment

Hátborzongató dolgot rögzített a kamera az M7-es autópályánElképesztő, amit ismét rögzített a Magyar Közút az M7-es autópályán, hazánk legnagyobb hídján. Február 9-én ugyanis egy teherautós megállt a híd kellős közepén, nem tudni miért, majd onnan visszatolatott a forgalommal ellentétes irányba.

A folyamat néhány percig tartott, de így is sok autósnak kellett kikerülnie az egyébként a kanyar előtt tolató teherautót. Valamiféle műszaki problémája lehetett, mert az első lehetőségnél, a híd torkolatában kiállt a forgalomból,

„felcsapta a motorháztetőt, várt pár percig, majd elhajtott, mielőtt odaért volna az útellenőrünk, hogy megtudjuk műszaki hibája volt-e vagy valami más az indok csinálta ezt– írta a Magyar Közút.

Hozzátették, érthető, hogy törekedett az autós, hogy a forgalmi sávot mielőbb biztonságosan el tudja hagyni, ám autópályán tilos és veszélyes tolatni. „Alapesetben előre haladva kellene megpróbálnia eljutni az első biztonságos helyig, ahol félreállhat. Mivel elhajtott, nehéz eldönteni, hogy képes lett volna-e a jármű az előre haladásra vagy mivel emelkedőnél volt, lehet, hogy csak gurult hátrafelé. De legalább volt rajta láthatósági mellény!– tették hozzá az Instagram videóhoz.

A felvétel végén akad még egy hátborzongató jelenet, a forgalomba való visszasorolásnál úgy vágott ki egy autó elé, hogy annak a hatalmas tempó mellett, szinte be kellett rántani a kocsit a belső sávba.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.