Lifestyle

Ez vár rád, ha a Fekete hold a Halak jegyében járt, mikor születtél – Halak Lilith


A Lilith, avagy a Fekete Hold megmutatja, hogy milyen nehézségek várnak ránk utunk során, attól függően, hogy éppen melyik jegyben állt születésünkkor. A személyes születési képletünk egyik esszenciája a Fekete Hold, melyről egyébként elég keveset beszélnek a hétköznapokban. A Lilith képviseli az árnyék világot életünkben. Megmutatja milyen jellegű nehézségekkel, problémákkal, krízisekkel kell farkasszemet néznünk és újra és újra átélnünk azokat, míg fel nem fedezzük azt, hogyan haladhatnánk meg magunkat. Aki nyitottá válik Lilith tanítására, annak nem az ellenségévé, hanem a legnagyobb segítőjévé fog válni az életben, hiszen célja az, hogy átmenjünk azon a személyiség- és lelki fejlődésen, melyet kijelöltek számunkra a születésünkkor.

Hogy kiderítsd, neked melyik jegyben állt a Lilith születésedkor, kérd asztrológus segítségét, vagy használj online kalkulátort. 

Ha a Fekete Hold a halak jegyében járt, mikor születtél, akkor rendelkezel egy csodálatos álomvilággal, mely gyermekkorod óta végig kíséri az utadat. Egy hely, ahová mindig visszavonulhatsz a világ elől. Szereted a képeket, a szimbólumokat, a művészeteket és a filmes világot is, ahol megelevenedik az ember szemeláttára a fantázia világa. Bár felnőttél, legbelül még mindig ott van benned az ártatlan gyermek, aki szeretné azt hinni, hogy a világ igazságos és szép, törekszel rá, hogy eszerint éld az életed. Az erkölcsösség nagyon fontos számodra, extra érzékeny vagy és nagyon nehezen viseled a durvaságot és az agressziót, valamint azt, ha valaki szeretne téged kirántani a kis fantázia birodalmadból. 

Feladatok: Meg kell tanulnod, hogyan ne kerülj folyton áldozat szerepbe, ahogyan azt is, hogyan ne akarj mindig megmenteni mindenkit, ezzel átvéve a gondjaikat, ezt úgy érheted el, ha hátra hagyod a naivitást, valamint a görcsös ragaszkodást az elveidhez, erkölcsösségedhez. A valós életnek a hanyagolása számtalan problémát hozhat maga után, olykor komoly krízisek is előfordulhatnak, melyek után szinte tudod, hogy azért történt, hogy visszatérj a földre. Noha szinte zsigerileg érzed, hogy nem tartozol erre a bolygóra, ettől még meg kell tanulnod itt élni, hiszen oka van a reinkarnációdnak. A spirituális világ nagy hatással lehet rád, ezért fontos, hogy csak megbízható, stabil vezetőkkel rendelkező közösségekhez csatlakozz, csökkentve a kockázatát a spirituális eltévelyedésnek. 

Kibillent Lilith: Ha nem veszel tudomást a Fekete Hold tanításairól, az különböző módokon fog megnyilvánulni az életedben. Pszichés betegségek, álomvilágban élés, normális és egészséges kapcsolatok hiánya, ismétlődő párkapcsolati problémák, bántalmazás, függőség, spirituális eltévelyedés, beszűkült élet, folytonos csalódottság érzése, túlzott erkölcsösség, vagy annak hiánya, agresszió, tagadása a spiritualitásnak és minden jónak az életben. 

Harmonikus Lilith: Ha figyelsz a feladatokra és tanulsz belőlük, kiemelkedő művész válhat belőled, aki akár hivatásos módon is használja a ráruházott képességeit. Vezető szerepet tölthetsz be spirituális-, vagy vezető közösségekben. A kapcsolatod a való világgal szilárd és annak ellenére, hogy nem mindig tetszik, amit látsz, elfogadod a tényszerűségét. Nincsenek függőségeid, harmonikus kapcsolatokat ápolsz a körülötted lévő emberekkel. Párkapcsolatodat az egyensúly és egyenlőség jellemzi, nem vagy elnyomva és te sem nyomsz el másokat. Képes vagy befogadni mind azt, ami az életedben történik, anélkül, hogy összeomlanál, vagy menekülnél előle. 

(forrás: boldsky)

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.