Lifestyle

Erzsébet királynő videóban árulta el, hogy milyen poszt-Covid tünetektől szenved


Bayer Zsolték arról beszélgettek, lehet, hogy nem is az oroszok követték el az ukrajnai mészárlásokat

A publicista azt mondta, a háborúval kapcsolatban nem hisz senkinek, főleg nem az ukrán elnöknek és az ukrán médiának.Az orosz-ukrán háború is téma volt a Hír TV Sajtóklub című műsorának vasárnapi adásában, Bayer Zsolt műsorvezető pedig szóba hozta a civilek ellen elkövetett mészárlásokat – vette észre a 444.hu.

„Félve, de fölteszem azt a kérdést, nem kizárva, de azért a gondolkodás jogát megtartva: ti biztosak vagytok benne, hogy ezt az oroszok csinálták?”

– kérdezte a kormánypárti publicista.

Bencsik András, a Demokrata című kormánypárti lap főszerkesztője erre így válaszolt:

„Nem, nem vagyok biztos, mert én innen nem tudom megítélni, a médiának pedig nem hiszek, főleg nem a nemzetközi médiának.”

Hozzátette, hogy borzasztó, ha ártatlan civileket ölnek, de „akkora orbitális hazudozások mennek”, hogy „nagyon óvatosnak kell lenni”.

Ezután olyan nemzetközi törekvésről beszélt, amelynek célja Oroszország és az európai országok teljes elszakítása egymástól. Szerinte „aránytalan ez a brutális törekvés ahhoz képest, ami ott zajlik”.

hirdetés

„Az embernek van egy olyan érzése, hogy majd egyszer azért jó lenne kideríteni, hogy tulajdonképpen ki támadott meg kit, és kinek mi a célja ezzel a háborúval”

– mondta.

Bayer erre közbeszólt, hogy „láttunk már brutalitást az oroszoktól”, de „ha az a kérdés, hogy kinek volt ez az érdeke”, akkor „hogy nem az oroszoknak, az fix”. Ebben Gajdics Ottó újságíró is egyetértett vele, szerinte az oroszoknak „nem a civil lakosság van az útjukban”, hanem például „az a rengeteg fegyver, amit odaszállítottak a háború kitörése óta”.

Bayer végül azt mondta, hogy nem hisz senkinek, a legkevésbé a független, nyugati médiának, az ukrán elnöknek és az ukrán médiának egyáltalán nem, „és az oroszoknak is nehezen bizonyos ügyekben”.

A civilek ellen elkövetett tömeggyilkosságokról szóló részt 34:55-től lehet meghallgatni:

Korábban Volodimir Zelenszkij Orbán Viktort vádolta meg azzal, hogy uniós vezetőként megkérdőjelezte a bucsai tömegmészárlás képeinek hitelességét.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.