Lifestyle

Egy tiktokker luxus tengerjáró hajón él, és csak heti 90 dollárt költ – videón mutatja meg a mindennapjait


Christine Kesteloo mindennapjait egy luxus tengerjáró hajón tengeti. Legnagyobb problémája, hogy borkóstolón vegyen részt vagy a tetőn napozzon. A Tiktok-felhasználó mindössze heti 90 dollárt költ a luxuséletre, de hogyan csinálja?

Christine az év több mint felében kint van a tengeren, mivel ő egy WOB, wife on board, vagyis feleség a fedélzeten. Férje a luxushajó mérnökeként dolgozik, így ingyenesen jár neki az a mesés ellátás, ami a vendégeknek.

A legújabb Tiktokjában egy különleges éttermi reggelit láthattak a követői, tengerre néző kilátással.

„Néhányan azt mondanák, hogy úgy élek, mintha minden nap nyaralnék – és ez így is van”

– nyilatkozta Christine a The Sun lapnak.

Christine igyekszik a férjével közös szobájukat rendben tartani, azonban a házaspárnak saját szobalánya is van, ez a szolgáltatás a hajón dolgozó személyzet magasabb rangú tagjainak van fenntartva.

„A szobalány naponta jön, és kiporszívózik, lecseréli az ágyneműt, port törölget, kitakarítja a kis fürdőszobánkat, és friss törölközőket hagy nekünk. A szennyes ruháinkat is kimossák, szintén ingyen”

– mesélte.

@dutchworld_americangirl #cruiseship #livingatsea #wifeonboard #eggbenedict #hollandaisesauce #bananabread #hollandamericaline #breakfast ♬ Can’t Help Falling in Love – Haley Reinhart

Több gourmet étterem is található a hajón, ahol Christine és férje bármikor ingyen ehetnek. Kettejük költsége heti szinten körülbelül 87 dollár (30 ezer forint), amiből 20 dollár az internet-hozzáférésre, 27 dollár a borravalóra és 40 dollár a külön szolgáltatásokra (ha valami mást szeretnének enni, ami nincs az étlapon) megy el.

A tiktokker nagyon szereti ezt az életformát, nem bánja, hogy majdnem egész évben a tengeren van, és semmi pénzért sem cserélne mással.

[kapcsolodo]/ime-egy-29-dalbol-allo-kviz-ami-megmondja-hany-eves-vagy/[kapcsolodo]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close