Entertainment

Égő fájdalom gyötörte: összekeverte a WC-papír csomagolását, elképesztő, mit használt a férfiA Tescót felszólították, hogy változtassa meg lehúzható WC-tisztító törlőkendői csomagolását, miután egy férfi véletlenül összetévesztette őket a szokásos WC-papírral.

Leon Gleed napokig helytelenül használta az antibakteriális törlőkendőket a fürdőszobájában, ami hamarosan fájdalmat okozott az alsófelén, amit “égő fájdalomként” ír le. A 29 éves teherautó-sofőr azt mondja, hogy barátnője, Sadie Williams a múlt hónapban vásárolta a Tesco lehúzható fertőtlenítős vécétörlőjét a dél-walesi Tesco Express üzletben. Ezután a vécé közelébe helyezte őket, hogy jó helyen legyenek a mosdó tisztításához, ahol Leon elkövette a végzetes hibát. Néhány nappal később, miután többször is elment WC-re, csúnya kiütések alakultak ki nála.

Miután ellenőrizte a csomagot, és rájött a hibájára, mindent bevallott Sadie-nek, aki nevetésben tört ki. Leon azt mondja, bár ostoba hibat követett el, úgy véli, hogy a tisztítószereket egyértelműbben kell felcímkézni, hogy elkerüljük az összetévesztés kockázatát.

A Mirror magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy ő abban a tudatban volt, hogy az adott termék egy átlagos nedves törlőkendő.

– Amikor jelentkezett a fájdalom, tudtam, hogy valami nem stimmel, és amikor megnéztem a csomagolást, az állt rajta, hogy „elpusztítja a baktériumok 99 százalékát” -meséli a férfi. – A legrosszabbon már túl vagyok, egy hétig Sudocremet kellett használnom odalent!

Teherautó-sofőrként egy ideig nehéz volt be- és kiszállnia a teherautóba az állandó dörzsölő és égető fájdalom miatt.

Csak úgy tudom leírni, mint egy nagyon csípős curry utáni este, de tízszer rosszabb! Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.