Lifestyle

Durván meghekkelték Amber Heard IMDB-profilját, átírták a nevét


Felesége megbocsátotta Solti Ádámnak, hogy megcsalta, és házasságon kívül született gyereke

A színész ezt úgy értelmezte, hogy felesége a házassági eskühöz tartva magát a rossz­ban is mellette áll.Hétfőn közös interjúban mesélte el a Blikknek Solti Ádám és felesége, Bernadett, hogy válságba került a kapcsolatuk, kiderült, hogy a színésznek szeretője volt, aki ráadásul teherbe is esett a sztártól.

Solti Ádám nevét 2010-ben, az X-Faktorban ismerhette meg az ország. Ekkoriban egy rajongójával közelebbi viszonyba került, ám csupán alkalmi kapcsolatról volt szó. Később Ádám megismerkedett jelenlegi feleségével, Bernivel, ám a viszony, s a fent említett hölgy megmaradt az életében.

Bernadettel 2019-ben házasodtak össze. Berni még az esküvőjük előtt várandós lett, de méhen kívüli volt a terhesség, ezért első magzatukat elveszítették. Bár az orvosok megállapították, hogy mindketten egészségesek, természetes úton lehet gyermekük, nem sikerült nekik. Öt év után vágtak bele a lombikprogramba, amely elmondásuk szerint nemcsak fizikálisan, de lelkileg is megviselte őket.

Ezért is lehetett felfoghatatlan fájdalom számára, amikor megtudta, férjének egy másik nőtől született gyermeke – írja a Blikk.

A lap szerint mégis úgy döntött: nem hagyja el férjét, hanem együtt, kéz a kézben próbálják meg megoldani a helyzetet.

„Biztos, hogy ez most rengeteg nőtársamat megbotránkoztatja, de megbocsátottam Ádámnak, mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt. Új fejezetet nyitottunk az életünkben” – nyilatkozta korábban.

hirdetés

„Voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban a feleségemmel. Nem voltam benne biztos, valaha képes lesz-e nekem megbocsátani, de úgy döntött, nem hagy el, velem marad. Azóta sokkal erősebb, őszintébb a kapcsolatunk, és szeretnék köszönetet mondani neki, ­amiért képes volt felülemelkedni a megaláztatáson, és – a házassági eskünkhöz tartva magát – a rossz­ban is mellettem áll” – mondta a Blikknek Solti Ádám.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.