Lifestyle

Belépett a Bika a Merkúrba – A kézzel fogható dolgok fontosabbá válnak, mint az üres álmodozás


A mai napon belépett a Bika a Merkúrba és ott is fog állomásozni, egészen a hónap végéig. Ettől türelmesebbek, megfontoltabbak, praktikusabbak és aktívabbak leszünk a tettek mezején. 

A mai napon, 04.11-én belépett a Bika a Merkúr uralmába. Ott fog tartózkodni, egészen 04.30-ig, tehát a következő hetekben intenzíven ki leszünk téve az együttes hatásaiknak. A Bikára jellemző vonások fogják jellemezni a kommunikációnkat és gondolkodásunkat is, melyek együttesen befolyásolják majd a cselekedeteinket, valamint a döntéseinket is. Az ábrándozások és könnyed tervezgetések ideje lejárt. A Bikát kizárólag a kézzel fogható, érzékszerveivel megtapasztalható dolgok érdeklik. Figyelmét egy helyre koncentrálja és ott teljes erőkifejtéssel cselekszik is. Nem kapkod, nem rohan, komótosan és megfontoltan gondolkodik, dönt és cselekszik, azonban ha letette valami mellett a voksát, akkor totál erőbedobással, egyenletesen és kitartóan dolgozik az ügyön, a cél elérése érdekében. Alapos, hiszen fél eredményekkel nem éri be. A Bika számára kiemelkedően fontos a minőség, ezt pedig nem csak az élet élvezete közben kamatoztatja, hanem a munkájában is. 

Kommunikációnkra jellemző lehet, hogy igyekszünk a lényegre törni. Kevésbé van hangulatunk az idealista, rózsaszín álomvilágot idéző témákkal foglalkozni. Noha türelmesebbek vagyunk, közben kevésbé nyitottak mások reformáló ötleteire és elképzeléseire. Belső késztetést érzünk rá, hogy felálljunk a székről és cselekedjünk, felerősödik bennünk az ébredő természet hívó szava is, ezek miatt nehezebben viseljük a sok szellemi munkával, kevés fizikai tevékenységgel járó feladatok elvégzését. Jellemző lehet a makacsság, más gondolatainak figyelmen kívül hagyása, mely szíthat némi feszültséget a hétköznapi életben és a kapcsolatainkban is. Remek időszakot nyújt az anyagiakkal való foglalkozásra, ugyanakkor érdemes kétszer is megfontolni, hogy mire költjük a pénzünket. Ilyenkor a felesleges vásárlásra, tárgyak felhalmozására való késztetés is erősebbé válhat, fontos tehát a tudatosság jegyében megmaradni. Kemény munka mellett, lazításra és a természettel való kapcsolódásra is remek időszak, hiszen a Bika ezeknek is a nagy mestere. Frusztráltság esetén, ajánlott több időt a szabadban tölteni és ott programokat szervezni szeretteinkkel, barátainkkal. 

(forrás: boldsky)

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.