Lifestyle

A volt brit nagykövet ismét videóban szaval magyarul, ezúttal Ady Endre versét


A vőlegény nem engedte, hogy a menyasszony legjobb barátnője koszorúslány legyen, mert pornószínész

A férfi attól is tartott, hogy vallásos édesanyja ítélkezni fog, ha megpillantja a pornósztárt.Széles körben kritizáltak egy férfit, miután megkérte a menyasszonyát, hogy az egyik legjobb barátnője ne legyen a koszorúslányok közt a pornókarrierje miatt – írja az Indy100.

A leendő férj családja „megrögzötten vallásos”, ez vezetett a kemény döntéshez, amiről névtelenül írt a Reddit “Én vagyok a s.ggfej?” című fórumán.

“Eljegyeztem a menyasszonyomat, és néhány hónap múlva összeházasodunk. Jelenleg még tervezgetjük az esküvőnket. Nagyon közeli barátságban van egy ismert pornószínésznővel. Nem fogom elmondani sem az igazi nevét, sem a művésznevét, mert könnyen megtalálható. Az arca is nagyon felismerhető, olyannyira, hogy ha elmegyünk vele vacsorázni, akkor valaki minden esetben autogramot kér tőle”

– írja.

A férfi ezek után kifejti, hogy kedveli a nőt, és egyáltalán nem helyteleníti a karrierjét. A családja azonban annyira vallásos, hogy édesanyja elmondta, ha az esküvőt nem templomban tartanák, ő részt sem venne rajta.

“Bevallom, hogy mielőtt személyesen találkoztam a szóban forgó nővel, megnéztem néhány videóját. Biztos vagyok benne, hogy mások is a vendégek közül, és ha bármit is megemlítenek, az olyan drámát okozhat, amivel tényleg nem akarok foglalkozni az esküvő napján”

– fogalmaz a férfi.

hirdetés

A férfi attól is tartott, hogy a nő elvonja a figyelmét a feleségéről.

“A menyasszonyom nem volt boldog a döntésem miatt. Azt mondta, ez a nő az egyik legközelebbi barátja, és nem fogja csak azért megtagadni a részvételét, hogy az anyámnak imponáljon vele. Úgy érezte, ez igazságtalan, és most zsákutcába jutottunk. Azt mondta, durván viselkedek és szemét vagyok.”

A férfi még hozzátette, hogy a családja fizeti az esküvőt, ami nem könnyíti meg a helyzetet. A kommentelők többsége azonban úgy vélte, a vőlegény ezzel túlment minden határon.

“Vajon hogy fog ez a mélyen vallásos család felismerni egy pornószínésznőt? Aki felismeri, annak nincsen joga felháborodni”

– írta egy kommentelő.

Egy másik úgy fogalmazott: “Nem ítélhetsz el valakit azért, amiből él, ha te is támogatod a munkáját. Ha te és a családod felnőtteknek szóló videókat néztek, akkor hozzájárultatok a munkája iránti kereslet megteremtéséhez.”


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.