Entertainment

A Jobbik-szexbotrány újabb fordulata: Az áldozatot többször is megfenyegettékA Bors információi szerint a megkezdődött nyomozás során máris újabb információk derültek ki a nagy vihart kavart jobbikos  nemi erőszak ügyében. Az áldozatot  megdöbbentő módon többen is megfenyegették, hogy ne merjen feljelentést tenni!  Ez adhat magyarázatot arra, hogy az erőszakos nemi közösülést elszenvedő hölgy miért csak jóval a történtek után mert a hatóságokhoz fordulni.

Korábban  már az is felmerült, hogy Jakab Péter legfőbb politikai szövetségese, a 91 fantomszervezetet alapító Földi István sajátos politikai játszma részeként “alkalmazta” a történeteket.  A pártelnök asszisztálásával politikai ellenlábasuknak, Szilágyi Istvánnak akartak üzenni élettársa megerőszakolásával, egy a szicíliai  maffiában szokásos kegyetlen módszert alkalmazva. Ezt bizonyíthatja a büntetőeljárásban, hogy Szilágyit mondvacsinált eszközökkel távol tartották a helyszíntől, hogy az előre kitervelt nemi erőszakra sor kerülhessen.

Ráadásul a legfrissebb információk szerint az áldozatot többször is megfenyegették, sőt fizikai erőszakot is “beígértek” neki, ha a történtekről bárkinek bármit elmondana. Amennyiben mindez bebizonyosodik már nemcsak a nemi erőszak, hanem zsarolás, fenyegetés miatt is bíróság előtt kell felelniük a Jobbik politikusainak. Az elkövetők, akik Földi István és Jakab Péter szűkebb környezetéhez tartoznak büntetőjogi kifejezéssel élve “súlyos hátrányokat helyeztek kilátásba, amelyek alkalmasak voltak arra, hogy a megfenyegetettben komoly félelmet keltsenek”.

Ezek a fenyegetések, telefonhívások,  melyekre közvetlenül a nemi erőszak után került sor, azt is cáfolhatják, hogy Jakab Péter és a Jobbik más politikusai nem tudtak a bűncselekményről. Az üggyel kapcsolatos iratok azt is rögzítettek, hogy milyen alpári kifejezésekkel illetve próbálták megfélemlíteni az áldozatot. A Jobbik egyik neves politikusa  a hivatalos jegyzőkönyvek szerint szó szerint ezt mondta neki:

“Meg fogjuk b… ni a szádat, ha pofázni mersz…”

Miután az áldozat erre kinyomta a telefont, sorozatosan újabb hívásokkal próbálták megfélemlíteni. Jobbikos politikusok közvetlen hozzátartozói is részesei volta a sorozatos fenyegetéseknek. Többször is közölték az erőszakos nemi közösülést elszenvedő hölggyel, hogy “tönkreteszünk, ha bárkinek, bármi el mersz mondani.”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close