Lifestyle

A Hold belépett a Kos jegyébe – Add át magad a tűz energiának


A Mai napon belépett a Hold a tüzes Kos jegyébe, ennek hatására úgy érezzük, mintha hirtelen felhúztak volna minket, minden értelemben. 

A Hold ismét megtett egy teljes kört a Zodiákusok világában. Alig hagyta maga után az összegző, lezáró, érzelmes és álmodozó Halak jegyét, máris megkezdte a következő ciklusát, a Kosban. Mintha hirtelen egy rántással, kiszedtek volna minket a kis álomvilágunkból. Ahogy megérint minket a Tűz őselem energia csomagja olyan, mintha csak hirtelen kijózanodtunk volna. Gondolkodásunkat, viselkedésünket és érdeklődésikörünket a Kosnak megfelelő minőségek határozzák meg. Ennek megfelelően, hirtelen többlet energiával rendelkezünk, amivel talán nem is tudunk mit kezdeni ebben a nagy melegben. 

Pihennénk és lazulnánk, de közben ott zizeg a sok ötlet és terv a fejünkben, na meg a feszítő szándék is, ami arra késztet minket, hogy mozduljunk meg és csináljuk is meg őket. Akaratunk, bátorságunk, merészségünk, fizikai erőnk ilyenkor virágozni kezd, ezért ez a pár nap remek időszak arra, hogy egy csomó feladatot elvégezzünk, amennyiben ezekhez nem szükséges türelem és több órahossza, ugyanis annak igen csak híján leszünk. Jó alkalom elkezdeni egy új tevékenységet, vagy kipróbálni valamit, amit rég szerettünk volna. Mivel ez a hatás nagy akaratossá és türelmetlenné tesz minket, így érdemes duplán oda figyelni rá, hogy ne veszítsük el hidegvérünket és ne mondjunk, vagy tegyünk olyat, amit később megbánnánk.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.