Lifestyle

A Forma-1 felbontotta az Orosz Nagydíj szerződését


Eladja Roman Abramovics a Chelsea futballcsapatot, a pénzt az ukrajnai háború áldozatainak ajánlja fel

Az orosz milliárdos közleményt adott ki. Ebben azt írja, hogy a döntést hihetetlenül nehéz volt meghoznia, és fáj neki, hogy így kell megválnia a klubtól.Eladja Roman Abramovics a Chelsea-t. Ezt a csapat honlapján egy közleményben tudatta.

Az orosz milliárdos tulajdonos megírta, miért döntött a nyugat-londoni futballklub eladása mellett. Mint írja:

“Szeretnék reagálni az elmúlt napokban a Chelsea FC tulajdonommal kapcsolatos médiákban megjelent spekulációkra. Ahogy korábban is mondtam, mindig a klub érdekeit szem előtt tartva hoztam meg a döntéseket. Ezért most a klub eladása mellett döntöttem. Úgy gondolom, hogy ez a Klub, a szurkolók, az alkalmazottak, valamint a klub szponzorai és partnerei érdeke”.

A klub eladása nem lesz gyorsított folyamat, az ilyenkor megszokott eljárásokat követik – közölte. Hozzátette: semmilyen visszafizetési térítésre nem tart igényt a klub részéről.

“Ez számomra soha nem az üzletről vagy a pénzről szólt, hanem a játék és a klub iránti tiszta szenvedélyről” – áll a közleményében.

hirdetés

“Ezenkívül utasítottam a csapatomat, hogy hozzanak létre egy jótékonysági alapítványt, ahol az eladásból származó teljes nettó bevételt felajánlják. Az alapítvány az ukrajnai háború áldozatait fogja segíteni”.

Ebből segítenek majd a pillanatnyilag nehéz helyzetben lévőkön, de a károk helyreállításában is.

“Ezt a döntést hihetetlenül nehéz volt meghozni, és fáj, hogy így válok meg a klubtól. Úgy gondolom azonban, hogy ez most a klub érdeke. Remélem, még egyszer utoljára lesz lehetőségem ellátogatni a Stamford Bridge-re, hogy személyesen elbúcsúzzak mindenkitől.

Megtiszteltetés, hogy a Chelsea FC tagja lehetek, és büszke vagyok minden közös eredményünkre. A Chelsea Football Club és támogatói mindig a szívemben maradnak” – zárta a bejegyzést.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.