Lifestyle

22 év házasság után megcsalta a férje – kidobta, majd lefeküdt 8 pasival


Dominaként dolgozik egy háromgyerekes amerikai nő: férfiakat kínoz, amíg a fiai iskolában vannak

Egy nap majd elárulja a gyerekeinek, mivel foglalkozik, nem szeretné ugyanis, hogy azt higgyék, szégyelli a munkáját.A 48 éves Los Angeles-i anyuka, Emme Witt reggel 8 és délután három között dominaként tevékenykedik, ebben az időbőn ugyanis iskolában van a 13 és a 12 éves fia is – írja a Wales Online.

Gyakorlatilag tehát reggel beviszi az iskolába, majd hazamegy, ahol interneten keresztül veszi fel a kapcsolatot az ügyfeleivel. Jól megélnek a munkájából, 3 ezer fontot (1,3 millió forintot) keres havonta.

Emme 27 éves korában találkozott ezzel a munkával, amikor egy koncerten dokumentumfilmet készített egy latin rockegyüttesről.

A koncerten megismert egy nőt, aki dominaként tevékenykedett, Emme pedig úgy döntött, hogy ő is kipróbálja magát ebben. Kíváncsiságból elment egy BDSM partira, ahol elfenekelt egy férfit. Már ott érezte, hogy igazából szívesen foglalkozna ezzel, és így is tett.

Rövid idő alatt visszafizette a hitelét, és három év dominaságból eleget keresett ahhoz, hogy Spanyolországba költözzön egy időre. Itt tíz évig “normális” életet élt a férjével és a fiaival, de végül elhagyta a férjét, egyedülálló anyává vált. Ekkor döntött úgy, hogy ismét dominának áll. Nem sokkal később már ügyfeleket fogadott egy barátjánál, aki megengedte Emme-nek, hogy az otthonában dolgozzon.

hirdetés

“Azt hittem, domináskodni olyan, mint biciklizni, hogy sosem felejti el az ember. Tévedtem, nehezen tudtam ismét belekezdeni”

– mesélte Emme a nehézkes visszatérésről.

Egy ideig tehát személyesen fogadta az ügyfeleit, de amikor megjelent a koronavírus-járvány, kénytelen volt teljesen áttérni az internetre, azon belül is az OnlyFansre és más platformokra. Jelenleg nagyon élvezi, amit csinál, ugyanis képes a gyerekek iskolaidejére korlátozni a dominaságot, amit nem tehetne meg, ha mással foglalkozna.

A dominaságról elmondta, hogy nagyon sokat tanult a gyerekeitől a férfiak viselkedéséről.

Ő úgy látja, hogy a felnőtt férfiakban is vannak gyerekes ösztönök, például ugyanúgy viselkednek mint a gyerekei, ha el akarnak érni valamit. Dominaként ezzel jól tud operálni.

Emme elmondta azt is, hogy egy nap majd elárulja a fiainak, mivel foglalkozik, de szerinte még túl fiatalok hozzá. “Úgy érzem, hogy ha eljön az idő, akkor el tudom majd magyarázni nekik, mivel foglalkozom. Szerintem fontos, hogy ne azt érezzék, hogy az anyjuk szégyelli a munkáját” – mesélte.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close